Δυτ. Ελλάδα: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4,7 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόδραση και ψευδή κατάθεση

Σε συνέχεια του χθεσινού μας ενημερωτικού δελτίου αδικημάτων και συμβάντων που αφορούσε σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή, απειλή και εξύβριση, σας γνωρίζουμε ότι όπως προέκυψε από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, προέκυψε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες είχε αποδράσει από αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ κατά την σύλληψή του δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας του.

Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και στην συνέχεια παραδόθηκε χθες το απόγευμα σε αστυνομικούς της αρμόδιας υπηρεσίας της Αττικής.

Υπενθυμίζεται η χθεσινή μας εγγραφή:

«Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου,τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία γυναίκας,  χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, ενώ κατά τη σύλληψή τους ο ένας κατηγορούμενος εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, σε περιοχή της Κυλλήνης,δέκα άτομα περίπου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβηκαν σε αγροικία, στην οποία διαμένουν αλλοδαποί εργάτες γης και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή κυνηγετικών όπλων και πιστολιών, μαχαιριών και σιδηρολοστών αφαίρεσαν από οκτώ αλλοδαπούς το χρηματικό ποσό των (6.390) ευρώ, επτά κινητά τηλέφωνα και είδη ρουχισμού.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Στη συνέχεια χθες τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε αγροικία σε περιοχή του Πηνειού, όπου διαμένει αλλοδαπός άνδρας, έσπασαν την πόρτα με σιδηρολοστό, εισήλθαν στο εσωτερικό και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή όπλων και μαχαιριού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των(300) ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ πριν την διαφυγή τους,έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του παθόντα, εγκαταλείποντας τον  δεμένο στο σημείο.

Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εισήλθε σε οικία ημεδαπού άνδρα και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης