"Γέφυρες γνώσης": Διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών

Προσβάσιμα και ελεύθερα σε κάθε ενδιαφερόμενο

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών διοργανώνει την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών διαδικτυακών μαθημάτων στα πλαίσια της διασύνδεσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με τη Δευτεροβάθμια / Τριτοβάθμια νοσοκομειακή φροντίδα, με σκοπό την επικαιροποίηση της επιστημονικής γνώσης, την επιστημονική διασύνδεση μεταξύ των δομών υγείας, την ενημέρωση για τις καινοτομίες της σύγχρονης τεχνολογίας, τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών υγείας, την αναβάθμιση προληπτικών προγραμμάτων δημόσιας υγείας και την επίτευξη απατελεσματικότερης παροχής ασφαλούς και εξειδικευμένης φροντίδας προς τους ασθενείς.

Τα webinar της σειράς απευθύνονται στο ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό που παρέχει υπηρεσίες στην Π.Φ.Υ. τόσο στον Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Το 1ο μάθημα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. Θα ακολουθήσει σειρά μαθημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα με επιστημονική θεματολογία που άπτεται καθημερινών θεμάτων υγείας στην Π.Φ.Υ., υπό την επιμέλεια του κ Ζαμπάκη Πέτρου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Τα διαδικτυακά μαθήματα θα καταγράφονται και θα είναι διαθέσιμα στο κανάλι του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στο Youtube, προσβάσιμα και ελεύθερα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η Πρόεδρος του ΙΣΠ κ. Άννα Μαστοράκου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γεώργιος Αντωνάκης και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννης Καρβέλης.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ