Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Αγρινίου, για ληστεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέπραξε δυο κλοπές. Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα διέρρηξε Ιερό  Ναό σε περιοχή του Πηνειού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (10) ευρώ και δύο τενεκέδες ελαιόλαδου, προκαλώντας  φθορές συνολικής αξίας (1.500) ευρώ και χθες το μεσημέρι μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή τροχοφόρου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε μοτοσικλέτα ημεδαπού άνδρα, στην Αμαλιάδα, στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν έγγραφα.

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική  απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών για κλοπή.

Διαβάστε επίσης