Βίκυ Κουλιανού: “Το να γίνω μητέρα, μου προκαλούσε στρες, είχα μια ευθυνοφοβία”

Την Μαρία Μπακοδήμου συνάντησε η Βίκυ Κουλιανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή προσπαθώντας να βρει τους λόγους για τους οποίους δεν δημιούργησε τη δική της οικογένεια παρά το γεγονός πως παντρεύτηκε σε ηλικία 18 ετών!

Ειδικότερα, η Βίκυ Κουλιανού εξομολογήθηκε πως «δεν φοβήθηκα να παντρευτώ 18 χρονών, όχι. Είναι αυτή η άγνοια της παιδικότητας, της ηλικίας. Ο σύζυγος μου ήταν τότε έναν χρόνο μεγαλύτερος και στους γονείς μου φάνηκε παράλογο. Γνωρίζοντας όμως οι γονείς μας οπότε, λίγο τους πήγαμε από εδώ και λίγο από εκεί, τους πείσαμε. Δεν ξέρω όμως πως. Δηλαδή όλο αυτό είναι τώρα στο μυαλό μου πολύ παιδικό, έγινε πάρα πολύ γρήγορα και τελείωσε πολύ γρήγορα μέσα σε έξι μήνες. Ίσα ίσα που βάλαμε το νυφικό, για να λέμε πως το νυφικό έχει φορεθεί».

«Είχες δηλώσει σε συνεντεύξεις πως είχες προτάσεις γάμου και φυσικά και θα είχες πάρα πολλές. Πως μετά δεν έκατσε μετά να κάνεις οικογένεια;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια για να αποκριθεί η καλεσμένη της ως εξής. «Δεν ξέρω Αυτό είναι και λίγο θέμα χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει. Τα παιδιά με φόβιζαν και δεν ήμουν από τα άτομα που θα έλεγα «ναι, ναι θέλω να γίνω μητέρα». Ήταν κάτι το οποίο πραγματικά μου προκαλούσε στρες και εκεί θα πω πως είχα μια ευθυνοφοβία».

«Αυτός είναι και ο μόνος τομέας της ζωής μου όπου φοβόμουν να αναλάβω την ευθύνη ενώ έχω αναλάβει χιλιάδες άλλες ευθύνες. Μπορεί από τις τόσες ευθύνες που είχα να μην ήθελα να αναλάβω άλλη μία. Θεωρώ πως δεν είναι όλοι για όλα» συμπλήρωσε, επίσης, η Βίκυ Κουλιανού στη νέα της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ