Χάρης Σώζος: Ο Στάθης Ψάλτης έκανε κάποια στιγμή θέατρο και δεν πάτησε ψυχή

02/12/2023 | 15:29

Ο Χάρης Σώζος μίλησε για την τυποποίηση στην οποία μπορεί να οδηγηθεί άθελά του ένας ηθοποιός και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Στάθη Ψάλτη, στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

Συγκεκριμένα, περιέγραψε: «Έπαιζα στο “Θέατρο Τέχνης” και απέναντι στο Αλάμπρα έπαιζε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, Σαίξπηρ. Πήγα στην παράσταση, στον εξώστη και βλέπω έναν νεαρό να κάνει έναν τρελό, έναν εκπληκτικό ηθοποιό! Αυτός ο ηθοποιός ήταν ο Στάθης Ψάλτης. Είχα μείνει άφωνος. Μετά μπήκε στο Δελφινάριο, εύκολα λεφτά. Ο κάθε παραγωγός αυτό θέλει να κάνεις, έχεις μια επιτυχία κάνεις τη γριά, σε πληρώνω αδρά να μου κάνεις τη γριά».

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή τόλμησε να κάνει το “Ημερολόγιο ενός τρελού” στο “Θέατρο Πορεία”, δεν πάτησε ψυχή γιατί πήγα και το είδα, ήταν εξαιρετικός, είχε πάρα πολύ λίγο κόσμο και αναγκάστηκε το καλοκαίρι να ξαναγυρίσει στο Δελφινάριο να κάνει τη γριά με το μαντήλι. Είναι δύσκολα. Είναι μεγάλη λούμπα να πέσεις στην τυποποίηση, να δώσεις στον κόσμο και τον παραγωγό αυτό που θέλει ή και στον παραγωγό».

 

ΠΗΓΗ

Χρυσές Σφαίρες και για τα Podcast

Βρετανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να περιορίσει τις βίζες εργασίας μόνο σε πτυχιούχους

Χριστοδουλίδης: Θα μπούμε στο Σένγκεν το 2026

Τέσσερα χρόνια από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο «τραγικός σύζυγος» που αποδείχθηκε δολοφόνος

Το καθήκον του στο «αντίο» του Αντρέ ο ΠΑΟΚ, αποτελείωσε την ΑΕΚ!

13η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών «Πάμε με Ποδήλατο»

Ο Παναθηναϊκός τις φάσεις, ο Ελ Κααμπί το γκολ και ο Ολυμπιακός πάει φορτσάτος για νταμπλ!

Σοφιανός: Δεν χτύπησα ποτέ πόρτα για δουλειά, είναι περίεργο να μπεις σαν σφήνα, όταν κάποιος δεν σε σκέφτηκε