Δυτ. Ελλάδα: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση 

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (10) ναρκωτικά δισκία, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι  - σουγιάς. Επιπλέον, σε έλεγχο αλκοολόμετρησης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4,3 γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού κάνναβης.

Σύλληψη  ανήλικου για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση των νομοθεσιών του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του παραεμπορίου

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Αγρινίου,  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 15χρονος, διότι να βρισκόμενος σε εξωτερικό χώρο καταστήματος υπεραγοράς, επιχείρησε να πουλήσει σε ημεδαπό άνδρα, υαλοκαθαριστήρες, χωρίς να κατέχει άδεια από την αρμόδια αρχή.

Ο παθών αρνήθηκε να αγοράσει υαλοκαθαριστήρα και στην συνέχεια ο ανήλικος τον εξύβρισε και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον στο κεφάλι με υαλοκαθαριστήρα, που είχε αποκολλήσει από το όχημά του. 

Από τον έλεγχο των εγγγράφων του ανήλικου προέκυψε ότι οδηγούσε όχημα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (77) ζεύγη υαλοκαθαριστήρων και (6) πριόνια, τα οποία κατείχε προς πώληση, στερούμενος άδειας από την αρμόδια αρχή.

 

Διαβάστε επίσης