Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων

 

 Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων, καλεί όλους τους αντιπροσώπους που  έχουν αναδειχθεί από τις αρχαιρεσίες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, στα σχολεία της  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πάτρας, σε Εκλογοαπολογιστική Γενική  Συνέλευση την Δευτέρα 27/11/2023 και ώρα 18:00 μ.μ. στην ΑΠΧ του 16ου Δημ.Σχ.Πατρών “ ΚΩΣΤΗ  ΠΑΛΑΜΑ” - Κωστή Παλαμά 95- Αγυιά -Πάτρα ,έδρα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων.  Θέματα προς συζήτηση και λήψης αποφάσεων : 

1. Εκλογή Προεδρείου 

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 

3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής 

4. Ημερομηνία εκλογών και κατάθεση υποψηφιοτήτων για ΔΣ Ενωσης ,Εκπροσώπων για  Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και Αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Δυτικής Ελλάδος. 

 Παρακαλούμε όποιος Σύλλογος δεν έχει προσκομίσει τα έγγραφα για τη νομιμοποίηση του να τα φέρει  στην Γενική Συνέλευση και όποιο σχολείο βρίσκεται σε διαδικασία εκλογών να τις επισπεύσει.  

 Το απερχόμενο ΔΣ θα προτείνει οι εκλογές να διεξαχθούν στης 11 Δεκέμβριου 2023.ο σ διαδικασία εκ 

 Τα προβλήματα και οι καταστάσεις που βιώνουν τα παιδιά μας και κατ’ επέκταση και εμείς, ας μας  κάνουν να ενώσουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας σε μια συλλογική φωνή. 

Με τη σκέψη μας προσηλωμένη σε ένα σχολείο ανοιχτό στη κοινωνία θεωρούμε ότι ως Ένωση  μπορούμε μεταξύ άλλων να συμβάλουμε στην καλύτερη επικοινωνία των μελών της σχολικής  κοινότητας στη βελτίωση της αλλά και να εκφράσουμε με θεσμικό τρόπο την άποψη μας για τις  αποφάσεις του ΥΠΑΙΘ που αφορούν την εκπαίδευση. 

Όσο πιο ισχυρή βγει από αυτή τη διαδικασία τόσο πιο δυναμικά και αποτελεσματικά θα προσπαθήσει  για το καλό των μαθητών και των οικογενειών τους. 

  

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη! 

Από το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων 

 

Διαβάστε επίσης