Φαίη Σκορδά: «Ήθελα να μπει μια τελεία και όφειλα να το κάνω αυτό»

Η Φαίη Σκορδά το απόγευμα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου έδωσε το σήμα της έναρξης της χριστουγεννιάτικης περιόδου με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε γνωστό εμπορικό κέντρο και παράλληλα έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που ήταν εκεί. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε και για το γεγονός ότι μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει για τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να διαψεύσω τόσο πολύ για μένα, απλώς υπήρχε μια επανάληψη τόσο έντονη που ήθελα να μπει μια τελεία. Φαντάζομαι πως η τελεία μπήκε. Εγώ όφειλα, έτσι το αισθάνθηκα εκείνη την ώρα, επειδή έγινε πολύ έντονα και δεν χτύπησε και το τηλέφωνό μου… Είναι η πρώτη φορά που δεν δέχτηκα τηλεφώνημα από τους ανθρώπους που έκαναν την αναπαραγωγή. Διαβάζω όλα τα αρνητικά σχόλια, αλλά δεν απαντώ», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Έλεγα ότι δεν θα κάνω βραδινό και τελικά έκανα το Voice, μου άρεσε. Είναι δύσκολο να κάνω ταυτόχρονα και βραδινό και πρωινό. Πάντα γράφονται διάφορα, το θέμα είναι πού γράφονται».

govastileto.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ