Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του «δράκου» στην 29χρονη στα Εξάρχεια

Άγνωστος άνδρας, μέσα σε δύο μέρες πραγματοποίησε τρεις επιθέσεις ανάμεσα σε αυτές και σε ένα 13χρονο κοριτσάκι στα Εξάρχεια.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ καθώς ένας άγνωστος άνδρας, μέσα σε δύο μέρες πραγματοποίησε τρεις επιθέσεις ανάμεσα σε αυτές και σε ένα 13χρονο κοριτσάκι αλλά και σε δύο γυναίκες 27 και 29 ετών αντιστοιχα.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 18 Νοεμβρίου, ενώ νωρίς το πρωί της 20ης Νοεμβρίου έγιναν άλλες δύο επιθέσεις σε γυναίκες.

Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA απεικονίζει την δράση του «Δράκου».

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο δράστης, ρίχνει κάτω την 27χρονη προσπαθεί να της κλείσει το στόμα και στη συνέχεια αποπειράται να τη βιάσει.  Καταστηματάρχης που είδε το περιστατικό βγήκε στον δρόμο, έβαλε τις φωνές και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Το περιστατικό έγινε χθες στην οδό Νικηταρά περίπου στις 7.20.

Ωστόσο, το πρώτο περιστατικό αφορούσε ένα 13χρονο παιδί. Το κοριτσάκι ανέφερε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες γυμναστηρίου στα Εξάρχεια, ο άντρας την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Το παιδί φώναξε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές πρόκειται για ξανθό άντρα μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που μιλά σπαστά αγγλικά.

Ο άνδρας αναζητείται από τις Αρχές.

 

 

megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ