Εθνική Ελλάδος: Για το καλύτερο δυνατό φινάλε κόντρα στην δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία

21/11/2023 | 10:05

 

 

Τη δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ υποδέχεται απόψε το βράδυ στην «Opap Arena» η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Ένα ματς το οποίο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ενόψει των playoffs του Nations League, τα οποία θα διεξαχθούν τον Μάρτιο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος δεν θα κάθεται στον πάγκο, δεν θα έχει στη διάθεση του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Κώστα Τσιμίκα, Τζόρτζ Μπάλντοκ, Δημήτρη Κουρμπέλη και Πέτρο Μάνταλο. Οι δύο τελευταίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι άλλοι δύο.

Από την πλευρά των «τρικολόρ» φυσικά ξεχωρίζει η παρουσία του Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος σημείωσε χατ τρικ στην πρόσφατη ιστορική νίκη με 14-0 επί του Γιβραλτάρ.

Για τους Γάλλους οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση και την πρωτιά του ομίλου μοναδικό κίνητρο είναι το απόλυτο (10/10).

Εκτός για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ οι τραυματίες Καμαβινγκά και Ζαϊρ-Εμερί.

https://www.in.gr/

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα