«Με χτύπησε ο γονέας παιδιού που έκανε bullying στο γιο μου» λέει το θύμα της επίθεσης σε δημοτικό σχολείο

Στην Καλαμάτα

Το πρωί της Δευτέρας, αφού ένας πατέρας άφησε το παιδί του στο σχολείο και αφού απομακρύνθηκε μερικά μέτρα με το αμάξι, δέχτηκε άγρια επίθεση από άλλον γονέα, μαζί με ένα άλλο άτομο, στη μέση δρόμου της Καλαμάτας.

Ακολούθησε κυνηγητό στους δρόμους της Καλαμάτας, μπροστά στα μάτια των παιδιών που πήγαιναν σχολείο, ενώ το παιδί φώναζε να σταματήσουν να χτυπούν τον πατέρα του!

Η επίθεση, σύμφωνα με όσα είπε το θύμα, πραγματοποιήθηκε μετά την επικοινωνία που είχε με γονέα συμμαθητή του γιου του που φέρεται να του ασκούσε bullying.

Τι ισχυρίστηκε το θύμα της επίθεσης στην Καλαμάτα, δίπλα σε δημοτικό σχολείο

Ο πατέρας που υπήρξε θύμα της επίθεσης μίλησε στην εκπομπή «Live News», στο Μega, λέγοντας: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μου έχει συμβεί, είναι κάτι αδιανόητο. Άφησα το παιδί μου να πάει στο σχολείο και, ενώ συνέχισα να φύγω, μου έκαναν επίθεση και άρχισαν να με γρονθοκοπούν. Ζητούσα βοήθεια, ενώ συνέχιζαν να με βρίζουν και να με κυνηγούν».

Ο πατέρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σπασμένη μύτη μετά τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε, ενώ σημείωσε ότι προσπάθησε να ξεφύγει από τους επιτιθέμενους για να μην τον δει έτσι το παιδί του.

Το θύμα της επίθεσης είπε ότι είχε μιλήσει με τον άλλον γονέα, σε ήπιους τόνους, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγες ημέρες αργότερα θα δεχόταν άγρια επίθεση από εκείνον. Όπως δήλωσε ο πατέρας που δέχτηκε τον ξυλοδαρμό, ο ίδιος έκανε την πρόταση να συμβουλευθούν ψυχολόγο για να λυθεί πρόβλημα μεταξύ των δύο παιδιών.

«Θα βγάλεις το παιδί μου τρελό» φέρεται να είπε ο δράστης στο θύμα της επίθεσης στην Καλαμάτα

«Όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από εκείνους που μου επιτέθηκαν έλεγε "Θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα με κάνεις να το πάω στον ψυχολόγο"» είπε το θύμα της επίθεσης.

«Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο δικό μου, κι αυτό που του είπα είναι πως, επειδή υπάρχει θέμα και ίσως να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε, υπάρχουν ειδικοί. Το είπα με πολύ ευγενικό τρόπο» πρόσθεσε ο πατέρας.

«Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα τον πατέρα στην επίθεση και, απ' ό,τι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος ήταν ο θείος του παιδιού και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές» συμπλήρωσε.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ