Στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη την Πέμπτη ο Πέδρο Σάντσεθ

20/11/2023 | 23:16

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος επανεξελέγη στο πόστο του την περασμένη εβδομάδα, θα ταξιδέψει στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη την Πέμπτη, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του.

Ο Σάντσεθ θα ταξιδέψει μαζί με τον Βέλγο ομόλογό του Αλεξάντερ ντε Κρόο, εκπροσωπώντας αντίστοιχα τη νυν και επερχόμενη εναλλασσόμενη προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και οι δύο ηγέτες αναμένεται να συναντηθούν με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον πρόεδρο του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτζογκ και τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, προστίθεται στην ανακοίνωση.

cnn.gr
 

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης