Εντυπωσίασε η 11η Χορωδιακή Συνάντηση από την Χορωδία "ΑΠΟΛΛΩΝ" Πατρών (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στο θέατρο ROYAL η 11η Χορωδιακή Συνάντηση "ΠΑΤΡΑ 2023" με συνδιοργάνωση της Χορωδίας "ΑΠΟΛΛΩΝ Πατρών" και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Το θέατρο ROYAL γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που απόλαυσε μια όμορφη μουσική βραδιά.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Γραμματέας της Χορωδίας Απόστολος Τσιτσάρας ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους στο 11ο Φεστιβάλ Χορωδιών στη Πάτρα. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Χορωδιών Ελλάδος κ. Στάθης Αρβανίτης. Το πρόγραμμα παρουσίασε η κ. Αίμη Ψαρού.

Στην εκδήλωση παρευρεθήκανε εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και από την Αξιωματική Αντιπολίτευση του Δήμου της Πάτρας η κα.Μάχη Σιόρου καθώς και εκπρόσωποι από την Ένωση Διευθυντών Χορωδιών Ελλάδος.Στην Χορωδιακή Συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Χορωδία "LA VITA" Τρίπολης με Μαέστρο την κα.Ελένη Αλεξοπούλου,η Χορωδία Δήμου Βέλου Βόχας με Μαέστρο την κα. Γκρέκα Πετουμένου,η Πολυφωνική Χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας με Μαέστρο τον κο.Αναστάσιο Φριζτέλα ,η Χορωδία Μουσικού Ομίλου Στυλίδας με Μαέστρο τον κο.Δημήτρη Κοντογιάννη και η Χορωδία "ΑΠΟΛΛΩΝ" Πατρών με Μαέστρο τον κο.Θεμιστοκλή Δράμη.

Το φεστιβάλ αυτό ήταν πραγματικά πολύ όμορφο ,με επίπεδο ερμηνείας από όλες της Χορωδίες. Η παρουσία της Χορωδίας "ΑΠΟΛΛΩΝ" ήταν εξαιρετική. Η βραδιά αυτή ήταν μια μεγάλη προσφορά πολιτισμού στην πόλη μας από την Χορωδία "ΑΠΟΛΛΩΝ".

Καλλιτεχνικός Διευθυντής ήταν ο κ. Θεμιστοκλής Δράμης διακεκριμένος Μαέστρος, Σολίστ Πιανίστας και Συνθέτης.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την παρουσία τους. Όλες οι Χορωδίες απέσπασαν θετικότατα σχόλια και καταχειροκροτηθήκαν από τους θεατές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ