«Mega Γεγονότα»: Aπόλυτη επικράτηση την εβδομάδα 13-19 Νοεμβρίου

20/11/2023 | 21:04

 

 

 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» επικράτησε του ανταγωνισμού με 496.000 τηλεθεατές. Ακολούθησαν: STAR 430.000, ΣΚΑΪ 402.000, ALPHA 385.000, ANT1 382.000, OPEN 296.000, ΕΡΤ1 234.000. 

Ταυτόχρονα, οι ειδήσεις του MEGA ήταν πρώτες και σε μερίδιο τηλεθέασης, σημειώνοντας ποσοστό 12,6% στο σύνολο του κοινού και 12,3% στο δυναμικό κοινό. Η διαφορά από τον ανταγωνισμό ξεπέρασε τη 1,5 μονάδα και στις δύο κατηγορίες κοινού.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη, την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, και τον Γιάννη Πρετεντέρη στον βασικό σχολιασμό αποτελεί πρωταρχική επιλογή των τηλεθεατών, κρατώντας σταθερά τα ηνία της ενημέρωσης.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»