Ο εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Πάτρα

Με λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάζεται και φέτος από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, στην Πάτρα.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, έχουν ως εξής:

  • 8.00 π.μ. Επίσημη έπαρση της σημαίας στην προβλήτα Αγίου Νικολάου με τη συμμετοχή Τιμητικού Στρατιωτικού Αγήματος και της Μουσικής του Δήμου Πατρέων.

  • 11.00 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου. Στη συνέχεια στο Μνημείο Ελευθερίας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλατεία Όλγας) θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ελευθερίας. Εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων στεφάνι θα καταθέσει ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς. Θα ακολουθήσει, σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

  • 17.10 μ.μ. Υποστολή της σημαίας με τη συμμετοχή Στρατιωτικού Αποσπάσματος και της Μουσικής του Δήμου.

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε