Tραγωδία στην Ηλεία: Άναψε το καμινέτο μέσα στο αυτοκίνητο για να ζεσταθεί και πέθανε από αναθυμιάσεις (ΦΩΤΟ)

Ο άτυχος 57χρονος Γιώργος Μπίλιας από τη Γαστούνη εντοπίστηκε δίχως ενδείξεις ζωής στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, με πιθανή αιτία θανάτου του τις αναθυμιάσεις από καμινέτο που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με μια παρέα φίλων από Αμαλιάδα και Γαστούνη έκαναν συχνά εξορμήσεις με αυτοκίνητα ή μηχανές σε διάφορες περιοχές στην Πελοπόννησο και όχι μόνο.

thanatos-mpilia-2.jpg

Τέτοια εξόρμηση ήταν και αυτή στη λίμνη Δόξα από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κατασκηνώνοντας κοντά στη λίμνη. Ο 57χρονος Γιώργος Μπίλιας, ξενοδοχοϋπάλληλος στο επάγγελμα και πατέρας ενός αγοριού, προτίμησε να κοιμηθεί στο τζιπ του.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν, θέλησε να βρει ζεστασιά με το άναμμα ενός καμινέτου, πράξη που τελικά ήταν μοιραία για αυτόν.

 

ΠΗΓΗ

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ