Πάτρα: Τέσσερα τροχαία με το “καλημέρα”

 

Δεν προλάβαινε να μεταβαίνει σε τροχαία ατυχήματα σήμερα το πρωΐ η Τροχαία, στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί λάμβαναν συνεχώς οδηγίες για να σπεύσουν σε τροχαία, ευτυχώς , σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς τραυματισμούς.

Στην πρώτη περίπτωση στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, όπου είχαμε σύγκρουση δύο ΙΧ.

Λιγα λεπτά αργότερα στην Παραλία Πατρών συγκρούστηκαν δύο δίκυκλα, ενώ αμέσως μετά οι άνδρες της Τροχαίας έσπευσαν σε τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Γούναρη – Οθ. Αμαλίας.

Το τελευταίο τροχαίο κατεγράφη στην οδό Ευβαίας , όπου φορτηγό “ξήλωσε” διαφημιστική πινακίδα καταστήματος.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ