Πάτρα: Τέσσερα τροχαία με το “καλημέρα”

 

Δεν προλάβαινε να μεταβαίνει σε τροχαία ατυχήματα σήμερα το πρωΐ η Τροχαία, στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί λάμβαναν συνεχώς οδηγίες για να σπεύσουν σε τροχαία, ευτυχώς , σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς τραυματισμούς.

Στην πρώτη περίπτωση στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, όπου είχαμε σύγκρουση δύο ΙΧ.

Λιγα λεπτά αργότερα στην Παραλία Πατρών συγκρούστηκαν δύο δίκυκλα, ενώ αμέσως μετά οι άνδρες της Τροχαίας έσπευσαν σε τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Γούναρη – Οθ. Αμαλίας.

Το τελευταίο τροχαίο κατεγράφη στην οδό Ευβαίας , όπου φορτηγό “ξήλωσε” διαφημιστική πινακίδα καταστήματος.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα