Τραγωδία στην Αθηνών Κορίνθου: Δύο 22χρονοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Το ιχ τους προσέκρουσε σε μπάρες

19/11/2023 | 14:19

Ανείπωτη θλίψη στην Κορινθία, με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη μετά τον τραγικό χαμό τον δύο νέων ανθρώπων, που άφησαν τη τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι νεαροί έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Κινέτας, όταν το όχημα που επέβαιναν, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη.

Πρόκειται για έναν 22χρονο εποχικό πυροσβέστη από το Σπαθοβούνι Κορινθίας και έναν συνομήλικο του, ο οποίος διαμένει στο Λουτράκι.

Κατά πληροφοριες, στο όχημα βρισκόταν κι ένα τρίτο άτομο, που γλίτωσε με ελαφρύτερα τραύματα.

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)