Νεαρός ρώτησε 20χρονο «πού πας εσύ;» και του επιτέθηκε με μαχαίρι

Εύβοια

 

Απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Αλιβέρι Ευβοίας, όταν 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε σε έναν 20χρονο μες στη μέση του δρόμου!

Ο λόγος όμως της επίθεσης κάνει ακόμη πιο παράξενη την υπόθεση, καθώς όλα ξεκίνησαν όταν ο 25χρονος δράστης ρώτησε τον 20χρονο: «Πού πας εσύ;».

Πώς ξεκίνησαν όλα

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών από το σημείο της επίθεσης, που επικαλείται το evima.gr, το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) θύμα και δράστης διέσχιζαν τον πεζόδρομο του οικισμού, όταν οι δρόμοι τους συναντήθηκαν. Τότε ήταν που ο 25χρονος ρώτησε το θύμα του με επιτακτικό ύφος «Πού πας εσύ;». Αποτέλεσμα ήταν εκείνος να του απαντήσει: «Τι σε ενδιαφέρει εσένα πού πηγαίνω εγώ», μιας και ήταν άγνωστοι μεταξύ τους.

Αυτή ήταν και η αφορμή της επίθεσης του 25χρονου, ο οποίος άρχισε να χτυπά με μπουνιές το μικρότερό του αγόρι. Ο 20χρονος στην προσπάθειά του να αμυνθεί, τράβηξε και έσκισε την μπλούζα του – εκείνη μάλιστα ήταν και η στιγμή που τον είδε να βγάζει ένα μαχαίρι από την τσέπη του, για να του επιτεθεί.

Περαστικοί καλούσαν σε βοήθεια και τους φώναζαν να σταματήσουν.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει από τον δράστη με το μαχαίρι τρέχοντας μακριά, ενώ ο δεύτερος φοβούμενος ότι θα έφτανε η αστυνομία εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πληροφορίες ότι ο δράστης διέφυγε στην Χαλκίδα

Πράγματι, άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου δράστη της επίθεσης. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εντοπίστηκε αργά το απόγευμα στην Χαλκίδα.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος είχε προκαλέσει προβλήματα και κατά το παρελθόν.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης