Πάτρα: Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε πυροσβέστες στην Πλατεία Ελευθερίας-Η φωτιά σβήστηκε με τη συνδρομή της Αστυνομίας ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS 

Επίθεση με πέτρες δέχθηκαν πυροσβέστες στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά που είχε ξεσπάσει σε κάδο.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης, μόλις το όχημα στο οποίο επέβαιναν προσέγγισε στο σημείο της πυρκαγιάς επί της οδού Πόντου, δέχθηκε “βροχή” από πέτρες τις οποίες εκσφενδόνισαν άτομα που βρίσκονταν στην Πλατεία. Άμεσα απομακρύνθηκαν από το σημείο μετακινούμενοι στη συμβολή των οδών Πόντου και Φαναρίου και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ανάμεσα στις οποίες η ομάδα ΔΙΑΣ και η ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί οδήγησαν το Πυροσβεστικό όχημα πάλι στην Πλατεία όπου οι πυροσβέστες έσβησαν με ασφάλεια τη φωτιά.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Πλατεία αστυνομικοί δέχτηκαν φραστική επίθεση από κάτοικο, όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε. Πυροσβέστες και αστυνομικοί αμέσως μετά έφυγαν από την Πλατεία Ελευθερίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Γιατί να προτιμήσετε τη χοιρινή μπριζόλα στο τηγάνι;

Η Κάιλι Τζένερ κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Τιμοτέ Σαλαμέ

Τα επικίνδυνα λάθη που κάνουμε το καλοκαίρι όσοι έχουμε σκύλο

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών παρούσα στη Ναυτική Εβδομάδα

Δεν πέρασε η πρόταση μομφής στη Βουλγαρία – Επιβίωσε η κυβέρνηση Ζελιάσκοφ

ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ: Ξεκινούν οι εγγραφές στις Σχολές τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Τάισον και διπλή προπόνηση

Χριστιάνα Μπέτα για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Είμαι περήφανη για τη μαμά μου»