Αχαΐα: Εκβιαστές απαίτησαν χρήματα από επιχειρηματία…γιατί τους “έκοβε” τιμολόγια-Κατηγορούνται για κακούργημα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Μία σοβαρή υπόθεση εκβίασης σε βάρος επιχειρηματία της Αχαΐας αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία με την συνεργασία και του ίδιου του θύματος.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος πέντε ανδρών με την κατηγορία της εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του επιχειρηματία. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, οι πέντε κατηγορούμενοι επισκέφθηκαν τον επιχειρηματία στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ Πατρών και του απαίτησαν το ποσό των 53.000 ευρώ για λογαριασμό άλλου προσώπου με το οποίο το θύμα φέρεται να είχε συναλλαγή στο παρελθόν. Επίσης, συναλλαγή-πάντα στο αντικείμενο της δραστηριότητάς του είχε και με έναν εκ των πέντε κατηγορούμενων.

Το….”λάθος” του ήταν πως κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους συναλλαγών εξέδιδε τα νόμιμα παραστατικά, με αποτέλεσμα η πλευρά των κατηγορούμενων να του καταλογίζει ευθύνη για χρέη που τους δημιουργήθηκαν στην εφορία.

Όπως προαναφέρθηκε η δικογραφία σε βάρος τους μετά την καταγγελία του επιχειρηματία είναι σε βαθμό κακουργήματος και οι πέντε αναζητούνται από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας που χειρίζεται την υπόθεση.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Κώστας Σβόλης: Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής για το Πατρινό Καρναβάλι

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα