Στη Μάλαγα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης για το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

11/11/2023 | 12:58

 

 

Στη Μάλαγα βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, για το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, την Πρόεδρο των S&D Ιράτσε Γκαρσία Πέρες, τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας Μαρσέλ Τσολάκου, την Πρόεδρο του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ Μεράβ Μικαέλι, τον γγ της νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Μπρούνο Γκονσάλβες και την Πρόεδρο Χεντ Μαγκάιεθ.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)