Πάτρα: Γυναίκα έδωσε ζωή σε συνανθρώπους μας – Σε Ελλάδα και Ιταλία τα όργανά της

Δώρα ζωής από  57χρονη που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και κατέληξε από εκτεταμένο εγκεφαλικό οίδημα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του  Διοικητής του ΠΓΝΠ Δημήτρη Μπάκου:

“Στις 09/11/2023 πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, δωρεά οργάνων από γυναίκα  57 ετών, η οποία κατέληξε από εκτεταμένο εγκεφαλικό οίδημα.

Οι νεφροί και οι κερατοειδείς που προσφέρθηκαν παρέμειναν στην Ελλάδα, ενώ το ήπαρ και η καρδιά ελήφθησαν από δύο διαφορετικές μεταμοσχευτικές ομάδες από την Ιταλία.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σ΄αυτή τη διαδικασία, για την υποδειγματική δουλειά τους και την εξαιρετική συνεργασία τους.

Επίσης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους συγγενείς της δότριας και παράλληλα τους συγχαίρει για την γενναιοδωρία και τον ανθρωπισμό τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να συνεχιστεί η ζωή κάποιων συνανθρώπων μας”.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο