Πάτρα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει-Ήπιε χλωρίνη και αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ακόμη ένα περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας προκάλεσε κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ χθες το μεσημέρι στην Πάτρα όταν μία 80χρονη αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Ιερεμίου.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news η γυναίκα ήπιε ποσότητα χλωρίνης και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο όπου ύστερα από την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)