Κατερίνα Γερονικολού: «Ήμουν και ζηλιάρα και κτητική»

02/11/2023 | 10:50

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και τη σχέση της με την κόρη του, Εύα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Σχετικά με τις ερωτικές σκηνές του συντρόφου της στη νέα σειρά του ANT1, η Κατερίνα Γερονικολού σχολίασε: «Στην δεκαετία των 20 με 30 ήμουν και ζηλιάρα και κτητική, σε αυτή την δεκαετία των 30 με 40 δεν είναι ότι δεν με νοιάζει, με νοιάζει γιατί είναι ο άνθρωπός μου. Έχω την ψυχραιμία να αντιμετωπίζω τη δουλειά ως δουλειά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ζωή με τον Γιάννη είναι εύκολη. Νομίζω ότι απλά ταιριάζουμε. Οπότε τα πράγματα γίνονται εύκολα. Συζητάμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ό,τι πρόβλημα υπάρχει, λύνεται. Αυτό που έχουμε είναι οικογένεια. Σε σχέση με τη συμβίωση με την κόρη του, αισθάνομαι ότι έρχομαι σε επαφή με ένα πολύ καλό παιδί. Χωρίς να λέω ότι μια τέτοια σχέση εκ θέσεως είναι εύκολη», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

«Είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη»

«Δεν είχα ποτέ δυσκολία και πρόβλημα στο να έρθω κοντά με το πιο αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου. Νιώθω μια αμηχανία γιατί αυτό το παιδί δεν ανήκει σε μένα. Οπότε είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη. Είναι ένα υπέροχο παιδί και όλοι οι γύρω του άνθρωποι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Μου έκαναν πολύ εύκολη αυτή τη συνύπαρξη. Το αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου, γίνεται αυτόματα δύο φορές αγαπημένο μου. Το «πρέπει» έχει γίνει «θέλω» πια», συνέχισε η Κατερίνα Γερονικολού.

https://www.in.gr/

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο