Στα εγκαίνια της νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, ο Γ. Καρβέλης

25/10/2023 | 17:01

Στα εγκαίνια της νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους του ΓΝ Αργολίδας, παραβρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική ημέρα για το Άργος αλλά και την ευρύτερη περιοχή, καθώς δεκάδες ασθενείς θα εξυπηρετούνται άμεσα χωρίς να ταλαιπωρούνται.

«Πραγματικά αισθανόμαστε μεγάλη χαρά σήμερα, καθώς παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία ένα έργο που θα εξυπηρετήσει τους πάσχοντες όχι μόνο από το Άργος, αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια Αργολίδας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης. Νωρίτερα ο κ. Καρβέλης επισκέφθηκε και τους υπόλοιπους χώρους του ΓΝ Αργολίδας συνοδευόμενος από την Διοικήτρια του νοσοκομείου Γεσθημανή Κασνακτσόγλου.

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»

Co-parenting: Μπορεί μια οικογένεια να παραμείνει ενωμένη ακόμα κι όταν η σχέση των γονιών τελειώσει;

Χρυσές Σφαίρες και για τα Podcast

Βρετανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να περιορίσει τις βίζες εργασίας μόνο σε πτυχιούχους

Χριστοδουλίδης: Θα μπούμε στο Σένγκεν το 2026

Τέσσερα χρόνια από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο «τραγικός σύζυγος» που αποδείχθηκε δολοφόνος

Το καθήκον του στο «αντίο» του Αντρέ ο ΠΑΟΚ, αποτελείωσε την ΑΕΚ!