Πάτρα: Μεγάλη κινητοποίηση για κοριτσάκι που κατάπιε κέρμα και άνδρα που δέχθηκε δάγκωμα οχιάς! Τι συνέβη

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Δύο ιδιαίτερα σοβαρά περιστατικά κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο 24ωρο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων “Ο Άγιος Ανδρέας” και του “Καραμανδάνειου”.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο Αγρίνιο, ένα κοριτσάκι 6,5 ετών κατάπιε κέρμα με αποτέλεσμα την κινητοποίηση των γονιών του και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της περιοχής. Εν συνεχεία το κοριτσάκι διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο εκεί όπου  υπεβλήθη σε επέμβαση στον οισοφάγο για την αφαίρεση του κέρματος. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Παράλληλα και πάλι στο Αγρίνιο, ένας 51χρονος δέχθηκε δάγκωμα οχιάς με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον “Άγιο Ανδρέα” ώστε να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός.

Και σε αυτή την περίπτωση όλα πήγαν καλά, ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)