Ινδία: Βρετανίδα καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία του συζύγου της

Η γυναίκα είχε για συνεργό τον εραστή της

Μια Βρετανίδα καταδικάστηκε σε θάνατο στην Ινδία αφού φέρεται να δολοφόνησε βάναυσα τον σύζυγό της μπροστά στον τρομοκρατημένο εννιάχρονο γιο τους με τη βοήθεια του εραστή της.

Η 38χρονη Ramandeep Kaur Mann από το Derby, κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του 34χρονου συζύγου της Sukhjit Singh, ενώ έκαναν διακοπές στο σπίτι της μητέρας του στην Ινδία το 2016.

Ο Singh, ένας ευσεβής Σιχ και πατέρας δύο παιδιών από το Derby, βρέθηκε στο κρεβάτι με κομμένο το λαιμό στις 2 Σεπτεμβρίου 2016. Ο άνδρας δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του τρομοκρατημένου γιου του Arjun, ο οποίος ήταν τότε εννέα ετών.

Ο Arjun είπε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης ότι κοιμόταν στο κρεβάτι δίπλα στον πατέρα του όταν ξύπνησε βλέποντας τη μητέρα του να πνίγει τον πατέρα του με ένα μαξιλάρι.

Ο Singh, ένας ευσεβής Σιχ και πατέρας δύο παιδιών από το Derby. To ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί δύο παιδιά
Ο εραστής της και παιδικός φίλος του Singh, Gurpreet Singh, χτύπησε στη συνέχεια τον πατέρα δύο παιδιών στο κεφάλι με ένα σφυρί και στη συνέχεια η Ramandeep του έκοψε το λαιμό.

Επτά χρόνια μετά, η Ramandeep κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του συζύγου της και καταδικάστηκε σε θάνατο δια απαγχονισμού από ινδικό δικαστήριο, αναφέρει το NDTV.

Ο Gurpreet Singh κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με πρόστιμο 10.000 ρουπίες (98,75 λίρες).

Ο Singh, η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά ταξίδεψαν στο σπίτι της μητέρας του στην Banda, νοτιοανατολικά του Δελχί, στις 28 Ιουλίου 2016 για να δουν συγγενείς και να συναντήσουν τον Gurpreet Singh, ο οποίος είχε φοιτήσει στο ίδιο σχολείο με τον Singh.

Η Ramandeep φέρεται να είχε πει στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της αρνήθηκε να της δώσει διαζύγιο. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2005.

Την ημέρα της δολοφονίας, η Ramandeep δηλητηρίασε όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του επτάχρονου γιου της Aryan, αφού τους έφτιαξε μια κατσαρόλα με dahl. Όμως δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ο άλλος γιος της, ο Arjun, εννέα ετών, δεν είχε αγγίξει το dahl εκείνο το βράδυ.

Αυτό σήμαινε ότι ο τρομοκρατημένος Arjun είδε τη μητέρα του να δολοφονεί τον πατέρα του με τη βοήθεια του Gurpreet Singh, ο οποίος είχε περάσει μέρες με την οικογένεια σε εκδρομές.

Την ημέρα της δολοφονίας, η Ramandeep δηλητηρίασε όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του επτάχρονου γιου της

Αντιδρώντας στην ετυμηγορία, η μητέρα του Singh δήλωσε: «Αισθάνομαι ανακούφιση. Οι προσευχές μου εισακούστηκαν και πήρα αυτό που περίμενα από το δικαστήριο. Απαιτούσα την εσχάτη των ποινών για την Ramandeep, ώστε να μην πεθάνει έτσι το παιδί καμίας μητέρας».

 

ΠΗΓΗ
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ