Αγρίνιο: Αστυνομικός τραυματίστηκε σε επεισόδιο στα Αγιοβασιλιώτικα- Ρομά τον χτύπησαν στο πρόσωπο

Για την διαχείριση περιστατικού στα Αγιοβασιλιώτικα κλήθηκε η Αστυνομία την περασμένη νύχτα, με αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress να δέχεται επίθεση από Ρομά.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επεισόδιο μεταξύ τουλάχιστον 60-70 ατόμων που λάμβανε χώρα, με δύναμη της Αστυνομίας να καλείται ώστε να επέμβει.

Τότε ήταν που ένας εκ των αστυνομικών που βρέθηκαν στο περιστατικό δέχθηκε επίθεση από κάποιους Ρομά, που τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον τραυμάτισαν ελαφρά.

Αναμένονται οι όποιες νεώτερες εξελίξεις αναφορικά με το συμβάν, για το οποίο έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των αγνώστων για άσκηση βίας κατά αστυνομικού υπαλλήλου.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Πάτρα: Οδύνη στην κηδεία της 17χρονης Αγγελικής που “έσβησε” στην άσφαλτο – ΦΩΤΟ