Αγρίνιο: Αστυνομικός τραυματίστηκε σε επεισόδιο στα Αγιοβασιλιώτικα- Ρομά τον χτύπησαν στο πρόσωπο

Για την διαχείριση περιστατικού στα Αγιοβασιλιώτικα κλήθηκε η Αστυνομία την περασμένη νύχτα, με αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress να δέχεται επίθεση από Ρομά.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επεισόδιο μεταξύ τουλάχιστον 60-70 ατόμων που λάμβανε χώρα, με δύναμη της Αστυνομίας να καλείται ώστε να επέμβει.

Τότε ήταν που ένας εκ των αστυνομικών που βρέθηκαν στο περιστατικό δέχθηκε επίθεση από κάποιους Ρομά, που τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον τραυμάτισαν ελαφρά.

Αναμένονται οι όποιες νεώτερες εξελίξεις αναφορικά με το συμβάν, για το οποίο έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των αγνώστων για άσκηση βίας κατά αστυνομικού υπαλλήλου.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του