Αγρίνιο: Αστυνομικός τραυματίστηκε σε επεισόδιο στα Αγιοβασιλιώτικα- Ρομά τον χτύπησαν στο πρόσωπο

Για την διαχείριση περιστατικού στα Αγιοβασιλιώτικα κλήθηκε η Αστυνομία την περασμένη νύχτα, με αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress να δέχεται επίθεση από Ρομά.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επεισόδιο μεταξύ τουλάχιστον 60-70 ατόμων που λάμβανε χώρα, με δύναμη της Αστυνομίας να καλείται ώστε να επέμβει.

Τότε ήταν που ένας εκ των αστυνομικών που βρέθηκαν στο περιστατικό δέχθηκε επίθεση από κάποιους Ρομά, που τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον τραυμάτισαν ελαφρά.

Αναμένονται οι όποιες νεώτερες εξελίξεις αναφορικά με το συμβάν, για το οποίο έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των αγνώστων για άσκηση βίας κατά αστυνομικού υπαλλήλου.

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»