Ανοιχτή στήριξη στον Κώστα Σβόλη από τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργό Θ. Παπαθεοδώρου


"Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την Κυριακή στην Πάτρα μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή" τονίζει σε ανάρτησή του στο fb ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, εκφράζοντας τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Κώστα Σβόλη και προσθέτει:

Η Πάτρα και οι πολίτες της δεν αξίζουν άλλη μια πενταετία-μετά από δυο τετραετίες ήδη- πολιτικής οπισθοδρόμησης, εγκατάλειψης, απομόνωσης, μιζέριας, κομματοκρατίας και αντιευρωπαϊκών εμμονών. Οι πολίτες μπορούν να τολμήσουν μια ευρεία συνεργασία για την ανατροπή των συσχετισμών, μέσα από τη δική τους συμμετοχή στις εκλογές και πέρα από τις όποιες συμφωνίες παρατάξεων και μηχανισμών. Είναι δεδομένο ότι η πλειονότητα των Πατρινών θέλει μια πόλη σύγχρονη, αναπτυγμένη, ευημερούσα και ανοιχτή στις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής, με ισχυρή ευρωπαϊκή ταυτότητα. Θέλει ένα Δήμο που να μπορεί να αξιοποιεί προς όφελος των πολιτών του τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που η Πάτρα διαθέτει στους τομείς της ανάπτυξης, του πολιτισμού, του τουρισμού, της παιδείας, της επιστήμης και της καινοτομίας, της υγείας, του αγροδιατροφικού τομέα και της πράσινης μετάβασης. Θέλει μια πόλη- πύλη της Ελλάδας στη Ευρώπη. Θέλει μια πόλη απελευθερωμένη από πολιτικές αγκυλώσεις και παραλυτικές ιδεοληψίες που εξυπηρετούν μόνο το «πείραμα του ΚΚΕ στην Πάτρα», απαλλαγμένη από τη συνεχή απαξίωση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της. Θέλει και μπορεί αυτή τη φορά να μην αφεθεί, για μια επιπλέον πενταετία, στην παρακμή και την εγκατάλειψη.
Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στηρίζω το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Κ. Σβολη για τη συνεργασία των Πατρινών που διεκδικούν να αλλάξουν την προοπτική της πόλης τους.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ