Πάτρα: Έσπασε ο “γρύλος” και τον καταπλάκωσε το αμάξι! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Σοβαρό ατύχημα, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή των Μποζαϊτίκων, στην Πάτρα, όταν 37χρονος, καταπλακώθηκε από αμάξι στην προσπάθειά του να αλλάξει λάστιχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε ο γρύλος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του το ΙΧ και να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του “Αγίου Ανδρέα”, Αστυνομία καθώς και η Πυροσβεστική η οποία χρειάστηκε να τον απεγκλωβίσει.
 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)