Μπλόκο της Ασφάλειας Πάτρας σε διακινητές ναρκωτικών-Κατασχέθηκαν 49 κιλά χασίς-Τρεις συλλήψεις

ΑΙΘΟΥΣΑΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Μπλόκο σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών έκαναν σήμερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών κοντά στο Αγγελόκαστρο, κατάσχοντας 49 κιλά χασίς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι αστυνομικοί είχαν στήσει ενέδρα στην Ιόνια Οδό, έχοντας πληροφορίες πως οι διακινητές θα διέρχονταν από το συγκεκριμένο σημείο. Αρχικά προχώρησαν στη σύλληψη δύο Αλβανών προπομπών του κύριου οχήματος, οι οποίοι είχαν αναλάβει το έργο της ανίχνευσης του δρόμου προκειμένου ο 70χρονος Έλληνας ο οποίος ακολουθούσε να κινηθεί χωρίς πρόβλημα και να μεταφέρει τα ναρκωτικά που είχαν προορισμό την Αθήνα.

Στη συνέχεια εντόπισαν και σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε ο 70χρονος κατάσχοντας τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών και με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία αναμένονται εντός της ημέρας

 

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι