Κορυδαλλός: Αλληλομαχαιρώθηκαν 18χρονος με τον πατριό του

09/10/2023 | 15:48

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/10) στον Κορυδαλλό. Ένας 18χρονος συνεπλάκη με τον πατριό του και μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να χρειαστεί να διακομιστούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 47χρονος έχει παντρευτεί την μητέρα του 18χρονου, αλλά βρίσκονται σε διάσταση το τελευταίο διάστημα αφού έχουν διαμάχες για οικονομικά ζητήματα. Ο 47χρονος φέρεται να ζητούσε συνέχεια χρήματα από την εν διαστάσει σύζυγό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με αποτέλεσμα οι καβγάδες μεταξύ τους να είναι συχνοί.

Χθες, έγινε ακόμη ένας καβγάς όταν ο πατριός πήγε στο σπίτι τους. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τον 47χρονο να αρπάζει ένα μαχαίρι και να απειλεί τον 18χρονο, ο οποίος κατάφερε να του το αποσπάσει. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, όμως, τραυματίστηκαν και οι δύο από το μαχαίρι. Ο 18χρονος και ο πατριός του νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της