Η Ελευθερία Ελευθερίου σχολιάζει την... ομοιότητά της με τη Ζόζεφιν

Δηλώσεις στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε προτάσεις για τηλεοπτικά πρότζεκτ, τα οποία όμως απέρριψε ενώ σχολίασε και το unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

«Δεν μετάνιωσα σε καμία περίπτωση που ξεκίνησα από ένα μουσικό ριάλιτι. Είναι ένας τρόπος να σε γνωρίσει ο κόσμος αλλά και άτομα από τον χώρο. Κάτι με μουσική θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Παλαιότερα είχα κάποιες προτάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενη για τον Γιώργο Λιάγκα που δήλωσε ότι την μπερδεύει με τη Ζόζεφιν, καθώς μοιάζουν, ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου: «Μίλησα με τονΛιαγκα γι΄αυτό. Ίσως μας μπερδεύει επειδή είμαστε πιο μικροκαμωμένες, είναι και το στυλ μας».

Στη συνέχεια, απάντησε στο unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στα social media. «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Καμιά φορά, πολλά πράγματα τροφοδοτούνται γύρω από ένα σκάνδαλο και κάτι που θέλουν να δώσουν βάση για να σχολιαστεί», αρκέστηκε να πει.

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε ότι «δεν αναζητώ έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου ειναι να δώσω πράγματα στη δουλειά μου και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους».

megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ