"Λύγισε" την Παναχαΐκή και πέρασε από την Πάτρα ο Παναθηναϊκός Β’

Με τέσσερις αναμετρήσεις ξεκίνησε σήμερα η δράση για τη δεύτερη αγωνιστική στους δύο ομίλους της Super League 2!

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία, ο Διαγόρας επικράτησε 2-1 του Αιγάλεω, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν! Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Λεσάι, ο οποίος πέτυχε και τα τα φδύο γκολ της ομάδας του, δίνοντάς της προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (40’ και 45’+2’).

Επίσης για τον Β’ όμιλο, ο Παναθηναϊκός Β’ έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας με 4-1 στην έδρα της Καλαμάτας, φεύγοντας με το διπλό (1-0) από την Πάτρα και την έδρα της Παναχαϊκής. Το σκορ για τους «πράσινους» άνοιξε ο Βουτσάς στο 18ο λεπτό, με το τελικό 0-2 να διαμορφώνεται από τον Καραμπά, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραμπάς.

Για τον Α' όμιλο, η ΑΕΚ Β' ήταν εντυπωσιακή στο Σεραφείδειο, όπου επικράτησε κατά κράτος της ΑΕΛ και πήρε την άνετη νίκη με 3-0! Η Ένωση προηγήθηκε στο 25' με τον Ραντόνια, με τον Χριστόπουλο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 62' και τον Πήλιο να βρίσκει δίχτυα τέσσερα λεπτά αργότερα (66'), για το τελικό σκορ. Αποβλήθηκε για την ΑΕΚ Β' στο 82' ο Τιεΐ.

Τέλος, ο Καμπανιακός έφυγε με το διπλό από την έδρα του ΠΑΟΚ Β', παίρνοντας τη νίκη 3-2 με ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3' με τον Γαρύφαλλο, με τον ΠΑΟΚ Β' όμως να φέρνει «τούμπα» το ματς, με τα γκολ των Τσοπούρογλου (19') και Γκορντετζιάνι (45'+2'). Ωστόσο, ο Καμπανιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας το τρίποντο χάρη στα γκολ των Γαρυφαλλόπουλου (63') και Τότσκα (74').

sport-fm.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ