Άφησε εκτός τον Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός για τον τελικό του Super Cup

30/09/2023 | 12:27

Την απόφαση να αφήσει εκτός τον Μάριους Γκριγκόνις από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον σημερινό τελικό του Super Cup πήρε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός του τριφυλλιού επέλεξε στη θέση του τον Μπαλτσερόφσκι, τον οποίο θα έχει και στη διάθεσή του για τον αγώνα, μια απόφαση που προφανώς δείχνει την πρόθεση του Αταμάν να έχει περισσότερους ψηλούς στο ρόστερ για τον αγώνα. Ο Πολωνός σέντερ θυμίζουμε ότι είχε μείνει αυτός εκτός από τη λίστα για τον χθεσινό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι οι πράσινοι στον σημερινό τελικό θα έχουν στο ρόστερ τους τους: Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Λεσόρ, Χουάντσο, Γκαρντ και Γκάι.

Να επισημάνουμε ότι ακόμη παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αποψινό ματς θα ξεκαθαρίσει σήμερα στην πρωινή προπόνηση που θα κάνουν οι πράσινοι στο κλειστό της Ρόδου.

sport-fm.gr

Αχαΐα: Το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψης Φάμελλου

Πάτρα: Ημερίδα για την αξιοποίηση έκτασης στο Ριγανόκαμπο

Συνάντηση για θέματα καθαριότητας

«Σιντριβάνια: Είναι “άποψη” της δημοτικής αρχής η εγκατάλειψή τους»

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου, φώναζε ο 45χρονος πριν καταρρεύσει

Το παιδί έπεσε από ύψος 25 μέτρων και χτύπησε σε δέντρο, λέει μάρτυρας για την τραγωδία στο φαράγγι της Νέδας

Βασιλική Μπάτη: Εξηγεί πώς έχασε 40 κιλά με τη βοήθεια ενέσιμης θεραπείας

Πέρασε… πάνω από τον Απόλλωνα και έφυγε για τελικό ο Ολυμπιακός!