Ο Τάκης Παπαδόπουλος στο φόρουμ πολιτιστικών φορέων


Σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Παπαδόπουλος ανέφερε:

Κέρδισε τις εντυπώσεις το «1ο Πανελλήνιο Forum Πολιτιστικών Φορέων», που διεξήχθη τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, δια ζώσης στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Αιγίου.

Το Forum διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας και το Europe Direct Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Διεθνούς Ιδρύματος Γιάννη Κουτσοχέρα και Λένας Στρέφη-Κουτσοχέρα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, της ΔΗΚΕΠΑ, του Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας και την οργανωτική στήριξη της EnaliaEvents.
Στα πλαίσια του Forum δημιουργήθηκε ένα πρόσφορο έδαφος γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου με κεντρικό άξονα τον Πολιτισμό, την Τέχνη και την Επιχειρηματικότητα.
Εμβαθύναμε περαιτέρω στα οφέλη από τη σύζευξη επιχειρηματία και καλλιτέχνη αλλά και γενικότερα στο ρόλο της πολιτιστικής και δημιουργικής οικονομίας στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.
Επιπρόσθετα, στο FΟRUM παρουσιάστηκαν το έργο και οι καλές πρακτικές τηςΕπιτροπής Παράκτιων Περιφερειών (CPMR) στον τομέα του πολιτισμού. Ενώ παράλληλα, αναδείξαμε καινοτόμες πρωτοβουλίες εθελοντικού χαρακτήρα με κέντρο τον άνθρωπο.
 ️Έγκριτοι ομιλητές, εμπειρογνώμονες και εξέχουσες προσωπικότητες στο τομέα του Πολιτισμού από όλη την Ελλάδα, επιχειρηματίες, άνθρωποι των τεχνών, πολίτες, καλλιτέχνες με τα έργα τους, ένωσαν τις φωνές τους πλαισιώνοντας την πλούσια και επίκαιρη θεματολογία του Forum.
Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας για την άψογη διοργάνωση και την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση.


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ