Ο Στάθης Σχίζας απαντά για τον καβγά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο

 

 

Ο Στάθης Σχίζας μιλώντας στο Breakfast@Star ρωτήθηκε για την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τις σχέσεις τους σήμερα.

«Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, στην ίδια περιοχή είμαστε. Και να τη δω έξω, ένα γεια θα το πούμε. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Νομίζω κι εκείνη αυτό θα λέει. Έχει περάσει ένα διάστημα, ο καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του. Δεν έχει τύχει να την πετύχω στην περιοχή, νομίζω μία φορά από μακριά», είπε ο Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όταν ακολούθησε η ερώτηση για τον τσακωμό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο, ο Στάθης Σχίζας είπε δύο λέξεις μόνο: «Όλα καλά».

Να θυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι, που μέχρι πριν λίγους μήνες, ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, πρόσφατα συναντήθηκε τυχαία σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γιόρταζε τα γενέθλιά της με τους φίλους της.

Ο Στάθης Σχίζας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι yes, όλο το βράδυ πέταγε λουλούδια στην πρώην σύντροφό του, κάτι που όμως δε φαίνεται να άρεσε και πολύ στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας την πλησίασε και σύμφωνα με το βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή του OPEN, την έπιασε από το χέρι παρακινώντας την να τον ακολουθήσει, ωστόσο εκείνη τον αποφεύγει φανερά εκνευρισμένη.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης