Κυλλήνη: Οι “φίλοι” από το facebook ήταν οι βιαστές της – Τι καταγγέλλει 28χρονη

 

 

«Με άρπαξαν, με πήγαν σε ένα χωράφι και με βίασαν διαδοχικά. Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια και ο άλλος με βίαζε». Αυτή είναι η σοκαριστική περιγραφή της 28χρονης κοπέλας που βίωσε, όπως αναφέρει στο newsit.gr, έναν πρωτόγνωρο εφιάλτη στα χέρια δύο αντρών στην Κυλλήνη, την Κυριακή (25.09.2023).

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 28χρονης, οι δύο άντρες που συνελήφθησαν, κατάφεραν να την πείσουν να πάει το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κυλλήνη, από τους Αγίους Θεοδώρους που μένει η ίδια μόνιμα.

Η άτυχη κοπέλα περιγράφει στο newsit.gr λεπτό προς λεπτό τα όσα φρικτά έζησε με το ταξίδι της να αποδεικνύεται το πιο επικίνδυνο και μοιραίο της ζωής της. «Αυτοί οι δύο με κορόιδεψαν. Μιλούσα μαζί τους έναν ολόκληρο χρόνο από το Facebook και μου είχαν τάξει ότι θα περνούσαμε καλά. Το Σάββατο, με πήγαν οι γονείς μου στον προαστιακό της Κορίνθου και έπειτα πήγα στο Κιάτο. Από εκεί πήρα το λεωφορείο για Πάτρα και εκεί ήρθε να με παραλάβει με το αυτοκίνητό του ο ένας από αυτούς και πήγαμε Κυλλήνη.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός των δύο «φίλων» της από τα social media. «Στην αρχή όλα ήταν τέλεια αλλά έως και την Κυριακή ο άλλος ήταν εξαφανισμένος. Όμως την Κυριακή το μεσημέρι, την ώρα που έτρωγα ήσυχα με τον έναν, τον πήρε τηλέφωνο ο άλλος και άκουσα να του λέει «είναι η γκόμενα εδώ» και τον προέτρεπε να συνευρεθούν ερωτικά με την 28χρονη.

Τότε όπως αναφέρει η άτυχη 28χρονη στο newsit.gr άλλαξαν όλα. «Πήρα την τσάντα μου και πήγα να φύγω. Με το που πάω να φύγω, έρχεται και ο δεύτερος στο σπίτι. Τα δύο καθίκια με άρπαξαν και με πήγαν σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι που βρισκόμασταν. Με βίασαν και οι δύο διαδοχικά. Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια και ο άλλος με βίαζε». Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα «μετά με έβαλαν μέσα στο αμάξι και με πήγαν στο σπίτι του δεύτερου και με ξαναβίασαν. Και τα δύο μέρη ήταν πολύ ερημικά».

Η ίδια σε άθλια κατάσταση, ειδοποίησε από το λιμάνι της Κυλλήνης τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι βιαστές να εντοπιστούν και να συλληφθούν.
Η κραυγή για δικαιοσύνη της 28χρονης μέσα από το Newsit.gr, είναι κάτι περισσότερο από δυνατή. «Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στην ζωή μου. Δεν περίμενα να μου κάνουν τέτοιο πράγμα. Θέλω να τιμωρηθούν. Θα κλείσω φυλακή τα καθάρματα, για να μην πάθουν κι άλλες κοπέλες το ίδιο πράγμα που έπαθα κι εγώ». Σε βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία ενώ για την νεαρή γυναίκα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)