Δάκρυσε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την τηλεοπτική του απουσία: «Με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου. Ο γνωστός chef αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, στα τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι λείπει τηλεοπτικά.

«Είμαι καλά, τέλος καλό όλα καλά. Ευγνωμονώ τους γιατρούς που έκαναν σωστή διάγνωση. Βρήκανε μια πολύ δύσκολη θεραπεία. Ήταν μικρόβια που με πειράξανε. Τώρα χρειάζομαι ενδυνάμωση», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Αναφερόμενος στην τηλεόραση ο Ηλίας Μαμαλάκης  εξομολογήθηκε πως «θα μπορούσα να ξαναέκανα το ίδιο κόνσεπτ, το «Μπουκιά και συγχώριο» που θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο προχωρημένο σε ορισμένα σημεία του. Το δεύτερο είναι ότι έχω κάνει μελέτη και το έχω υποβάλει κιόλας για να έκανα την κουζίνα του 5ου αιώνα π.Χ., την εποχή του Περικλή. Κάτι το οποίο δεν το δέχθηκαν, όχι για το κόστος απ’ ότι έμαθα εκ των υστέρων, αλλά για λόγους προσωπικούς δικούς τους».

«Ασφαλώς και ζητάνε κάτι πιο εμπορικό και πιο φτηνό τα κανάλια» πρόσθεσε για να συγκινηθεί από καρδιάς και να σταματήσει για λίγο τον λόγο του. .Ξέρεις, με έχουν ξεσηκώσει δυο τρεις φορές και δυο τρεις φορές με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού. Σαν να παίρνεις ένα παιδάκι, να του λες «πάμε στο περίπτερο για να σου πάρω γλειφιτζούρι», να λέει αυτό ναι, να του το περιγράφεις, να φτάνουμε στο περίπτερο και να λέει αυτός ο θείος: «Δεν έχω λεφτά να σου πάρω γλειφιτζούρι». Και μένει το παιδάκι άναυδο, εκεί που ονειρεύεται το γλειφιτζούρι».

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλω να είμαι στην επικαιρότητα μέχρι που θα με θάβουν στον τάφο και θα λένε: “Ναι, ο Μαμαλάκης ήταν σήμερα το πρωί ζωντανός”. Όχι, ούτε η εικόνα μου είναι η ίδια με την εικόνα που είχα πριν από 10 χρόνια ούτε έχω πικρία. Ίσα ίσα έχω μια ευγνωμοσύνη για την ελληνική τηλεόραση που μου έδωσε την ευκαιρία, με ανέδειξε και με έμαθε ο κόσμος» τόνισε, ακόμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

govastileto.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ