Με επιτυχία συνεχίζονται στην «Ιχθυόσκαλα» της Πάτρας οι εργασίες του Πανελληνίου Συμποσίου Ζωγραφικής

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται στην «Ιχθυόσκαλα» της Πάτρας οι εργασίες του Πανελληνίου Συμποσίου Ζωγραφικής με τίτλο «Ένας μεγάλος περίπατος μνήμης και ονείρου στην Πάτρα του 2023» που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Στο χώρο του συμποσίου όπου καθημερινά δέκα καλλιτέχνες δημιουργούν σε πραγματικό χρόνο παρουσία του κοινού προσέρχονται  εκατοντάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δουν δια ζώσης την διαδικασία παραγωγής ενός έργου.

Ο υπαίθριος χώρος του συμποσίου το βράδυ του Σαββάτου  γέμισε από μουσικές και τραγούδια με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» να δίνει μοναδικπό «χρώμα» στη βραδιά.

Ακούστηκαν ορχηστρικά θέματα των Δ. Λάγιου, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Ν. Πιοβάνι, σε καλλιτεχνική διεύθυνση Βάγιας Ζεπάτου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και μίλησαν οι ζωγράφοι Κανελλοπούλου Αθηνά, Καρυστινός Πέτρος, Κεβρεκίδης Γιώργος, Κονταξή Αντωνία, Κυπριανού Μαρία, Λάμπρου Χρήστος, Ολυμπίου Ειρήνη, Παυλίδου Ντέπη, Σαββάκη Χριστίνα και Φερεντίνος Παναγιώτης οι οποίοι παίρνουν μέρος στο συμπόσιο ζωγραφικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.