Θεσσαλία: Κλειστά τα σχολεία για τρεις ημέρες ενόψει της νέας κακοκαιρίας

Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ενόψει της νέας κακοκαιρίας, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/09) στην Πολιτική Προστασία.

Αντικείμενο της σύσκεψης η ανάλυση των επικαιροποιημένων επιστημονικών δεδομένων και οι προπαρασκευαστικές ενέργειες που υλοποιούνται για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, η οποία θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα (25/09) και θα επηρεάσει σχεδόν το σύνολο της χώρας, μεταξύ των οποίων και τις περιοχές που επλήγησαν από τον «Daniel».

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ελήφθη η απόφαση τις ημέρες Δευτέρα- Τρίτη και Τετάρτη να μη λειτουργήσουν κατά περίπτωση οι δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Παράλληλα, ενόψει της επικείμενων βροχοπτώσεων στις ήδη επιβαρυμένες περιοχές έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός, ενώ ταυτόχρονα συνεργεία της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιούν καθαρισμούς (ποταμοί, ρέματα, φρεάτια) και εργάζονται για την αποκατάσταση των αναχωμάτων.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης