Ανδρέας Τζουραμάνης: Συνέχισε τις περιοδείες του σε Ψαροφάι και Ακρωτηρίου

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό του Κ. Καρπέτα, Ανδρέας Τζουραμάνης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις καθημερινές του επαφές με τους πολίτες.

Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Τζουραμάνης περιόδευσε στην περιοχή του Ψαροφαΐου και στην αγορά της Ακρωτηρίου, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, εισπράττοντας τα προβλήματα και τις αγωνίες τους λόγω και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αχαΐας μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας κι αλλαγής, επισημαίνοντας πως «οι πράξεις και οι επιλογές μας καθορίζουν το παρόν και το μέλλον μας. Η Δυτική Ελλάδα παραμένει ο ‘φτωχός συγγενής’ και η Αχαΐα στερείται το δικαίωμα στην ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη. Οι κάλπες της 8ης Οκτωβρίου μπορούν και πρέπει να ανοίξουν το δρόμο στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας. Στους ανθρώπους που με γνώση, σωστό σχεδιασμό, προγραμματισμό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον μπορούν να τα καταφέρουμε. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε, αρκεί να το πιστέψουμε…».

Ανδρέας Τζουραμάνης: Συνέχισε τις περιοδείες του σε Ψαροφάι και Ακρωτηρίου

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ