Τσακαλώτος κατά Κασσελάκη και υπέρ Αχτσιόγλου: Απέναντι στο σχέδιο λέει «ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω»

Κατά του Στέφανου Κασσελάκη στρέφεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος με ανάρτησή του, σημειώνει πως οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή δεν έχουν δύο σχέδια να διαλέξουν αλλά ένα, αυτό της Έφης Αχτσιόγλου από την μία και μία πρόταση «ψηφίστε με», του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο τρίτος στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, με μία ανάρτηση στα social media το βράδυ της Τρίτης αφήνει αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη σημειώνοντας πως ο νικητής της πρώτης Κυριακής λέει «ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω, γιατί είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα... εμπιστευτείτε με". Δεν το λες και στρατηγική νίκης επί μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, όπως εκφράζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Την Κυριακή, κανονικά, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σχέδια. Κανονικά. Αλλά αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι τελικά μόνο ένα σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος. Σχέδιο που θα μπορούσε να συζητηθεί σε συνέδριο, όπου οι σύνεδροι θα μπορούσαν να προτείνουν αφαιρέσεις προσθέσεις ή τροποποιήσεις. Και εκεί θα έβγαιναν οι αναγκαίες συνθέσεις. Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε σχέδιο αλλά μια πρόταση: «ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω, γιατί είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα... εμπιστευτείτε με». Δεν το λες και στρατηγική νίκης επί μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, όπως εκφράζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη».