Θάνατος 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού: Η καθυστέρηση που μπορεί να οδήγησε στο μοιραίο και η νοσηλεία σε δύο νοσοκομεία

Μια σειρά γεγονότων μπορεί να οδήγησαν στο θάνατο της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού από την Κω με την οικογένειά της να έχει περάσει ένα πραγματικό Γολγοθά από τη στιγμή που η Μαριάννα Τσίγκα έφτασε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η κοπέλα μετά την αρχική νοσηλεία της σε νοσοκομείο στο λιμάνι του Σουέζ, έφτασε στην Ελλάδα και νοσηλεύθηκε σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά.

Εκεί οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά καθώς η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ επιβεβλημένη με τους γονείς της 20χρονης να παίρνουν την απόφαση να την μεταφέρουν σε μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας το κορίτσι πέθανε με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως αιτία θανάτου ήταν η πολυοργανική αδυναμία. Μάλιστα όταν πήγε στο ιδιωτικό νοσοκομείο οι μικροβιολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν καμία λοίμωξη.

Επίσης ερευνάται αν χάθηκε χρόνος στο καράβι από την Ινδία που ξεκίνησε το δεξαμενόπλοιο μέχρι να φτάσει στο λιμάνι του Σουέζ.

Ο πατέρας της 20χρονης μίλησε στο newsit.gr και δήλωσε συντετριμμένος πως «δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη» και πως «το παιδί μου ταξιδεύει για το νησί της».

newsit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ