Δημόσια παράκληση από τη Μαριάντα Πιερίδη - «Μην μπλέκετε το παιδί μου»

 

 

Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα κι έλεγε «χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού» λέει ο πατέρας του

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη βρίσκεται στο επίκεντρο για όσα συμβαίνουν τόσο στην επαγγελματική της ζωή όσο και αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή.

Με τη Μαριάντα Πιερίδη να ανεβάζει διάφορες αναρτήσεις όλο νόημα στο Instagram δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις συνέδεσαν με κάποια σχόλια που ακούστηκαν για τα επαγγελματικά της βήματα.

Αυτές οι φήμες, ωστόσο, ήρθαν να ανατραπούν μόλις έγινε γνωστό ότι ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση περνά σοβαρή κρίση.

Η Μαριάντα Πιερίδη φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ρίξει όλο το βάρος και την προσοχή της στον γιο της.

Μην μπλέκετε τον γιο μου και την κάθε μου ανάρτηση με γνωμικά η φωτογραφίες, με τα επαγγελματικά μου

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαριάντα Πιερίδη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τον γιο της και απηύθυνε έκκληση προκειμένου να μη συνδέονται οι εκάστοτε αναρτήσεις της με τα επαγγελματικά της.

«Εγώ και εσύ… (Παρακαλώ πολύ κ το λέω με πολύ πολύ αγάπη, μην μπλέκετε τον γιο μου και την κάθε μου ανάρτηση με γνωμικά η φωτογραφίες, με τα επαγγελματικά μου. Αν θελήσω να αναφερθώ σε αυτά, θα είμαι πολύ συγκεκριμένη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων)» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαριάντα Πιερίδη.

Κρίση στον γάμο

Η Μαριάντα Πιερίδη φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμος της σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το 2015 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017. Φαίνεται, όμως, πως περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους, με τη γνωστή τραγουδίστρια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της στην εκπομπή με κάποιο τραγούδι που έπαιξε στον «αέρα».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης