Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας: Η σκέψη μας είναι στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται

Ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας χαιρετίζει την ομιλία του Πρωθυπουργού ΚυριάκουΜητσοτάκη από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκηςόπου ανέλυσε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλες τις πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη η χώρα μας, ώστε να μπορέσει να βαδίσει με σιγουριά στο μέλλον, σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και ευημερίας.

Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διαταραχθούν οι ισορροπίες της αδράνειας.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η μόνη που μπορεί να το πετύχει αυτό.

Να εκσυγχρονίσει τις δομές του κράτους, να κάνει τις απαραίτητες τομές στην υγεία, την παιδεία, τη δικαιοσύνη, να αναμετρηθεί σε βάθος με τις διαχρονικές παθογένειες που μας κρατάνε πίσω.

Και βέβαια, να σχεδιάσει ένα σύγχρονο μηχανισμό πρόληψης και αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης, αφού όπως όλοι βλέπουμε, ο τρόπος που εκδηλώνεται πλέον είναι ακραίος και σαρωτικός.

Η σκέψη μας είναι σταθερά στους συμπολίτες μας που εξακολουθούν να δοκιμάζονται και η προτεραιότητα μας δεν μπορεί να είναι άλλη από τη συντομότερη δυνατή αποκατάσταση της καθημερινότητάς τους.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του