Πάλη: Πήρε το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Κουγιουμτσίδης

19/09/2023 | 08:41

 

Την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» εξασφάλισε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Ο Έλληνας παλαιστής έκανε την υπέρβαση πετυχαίνοντας τεράστια ανατροπή επί του Αζέρου Μπαϊράμοβ στον αγώνα της 5ης θέσης των 74κ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι και πήρε το «εισιτήριο» για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη!

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, ο οποίος έχασε δύο ευκαιρίες για να προκριθεί νωρίτερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, απέναντι στον Αζέρο Μπαϊράμοβ βρέθηκε να χάνει με 8-0 στο ημίχρονο, αλλά δεν το έβαλε κάτω.
Με περίσσεια ψυχικά αποθέματα πραγματοποίησε ένα απίθανο δεύτερο ημίχρονο κι από το εις βάρος του σκορ το… γύρισε σε 8-8 στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου, αλλά και πάλι ο Μπαϊράμοβ είχε το προβάδισμα και κέρδιζε τον αγώνα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θέμης Ιακωβίδης έκανε ένσταση, καθώς είδε πως ο αντίπαλός του τραβούσε το μαγιό και δικαιώθηκε. Ο Αζέρος δέχθηκε την τρίτη παρατήρηση και η πρόκριση ήρθε για την Ελλάδα και τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη.

https://www.zougla.gr/

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή