Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Κάθε φορά που βγαίνει μία συζήτηση για αδερφή… ο Αλέξης Κούγιας, αδελφολόγος»

"Μπορώ να λέω εγώ ό,τι π...ς θέλω, είναι ανάγκη εσείς να τις βγάζετε στον αέρα; Δεν ήρθα εδώ να σχολιάσω τον Κούγια αλλά τον Κασσελάκη" ανέφερε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ με την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο μίλησε σε σύνδεση που είχε μαζί του η εκπομπή Super Κατερίνα ο Αλέξης Κούγιας. Μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αντέδρασε για το γεγονός ότι ρωτήθηκε ο γνωστός δικηγόρος για το συγκεκριμένο θέμα.

«Βγήκε πρώτος με 65.000 ψήφους γιατί υπάρχουν 65.000 Έλληνες που δεν θέλουν να έχουμε στρατό. Θεωρούν αυτοδημιούργητο ένα άνθρωπο που πήγε στο κολλέγιο Αθηνών και μετά στο πανεπιστήμιο που είναι η μαμά του καθηγήτρια και εκ των υστέρων πήρε δάνεια κι αγόρασε δύο πλοία. Υπάρχουν 65.000 που δεν θέλουν φυσιολογικές οικογένειες, που να υπάρχει ο πατέρας και η μητέρα και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τις αρχές τους. Επειδή 65.000 άνθρωποι από 6 εκ. ψηφοφόρους επέλεξαν τον Κασσελάκη, θα πρέπει κάποιος να θεωρεί ότι αποτελεί άποψη του ελληνικού λαού; Η άποψή μου είναι ότι οι δικές μου απόψεις είναι σωστές και ευτυχώς που μόνο 65.000 είναι σαν τον Κασσελάκη» σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν ξέρω πόσους δικηγόρους έχετε ρωτήσει από τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών ή άλλων. Ο κ. Κούγιας είναι ένας αγενέστατος, ομοφοβικός, ο οποίος χτίζει καριέρα επάνω σε αυτό και το ξέρουμε. Εσείς τον έχετε κάνει φίρμα. Ρωτάτε τον για τις Πισπιρίγκου και μην τον ρωτάτε παρά πέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Ο δικηγορικός σύλλογος έχει λαμπρούς δικηγόρους. Μπορώ να λέω εγώ ό,τι π…ς θέλω, είναι ανάγκη εσείς να τις βγάζετε στον αέρα; Δεν ήρθα εδώ να σχολιάσω τον Κούγια αλλά τον Κασσελάκη.

Ο Κούγιας είναι ένας καλός συνήγορος με μία καλή πελατεία, ο οποίος ζει από όλο αυτό το κλίμα του φόβου, της περιφρόνησης, του ρατσισμού και της ομοφοβίας. Το ξέρουμε είναι πελάτες του και βγάζει λεφτά. Καλά κάνει. Εσείς βγάζετε λεφτά με τον Κούγια πλην των δικηγορικών υποθέσεων του; Γιατί τον πουλάτε; Γιατί τον αγοράζετε; Κάθε φορά που βγαίνει μία συζήτηση για αδερφή ο Κούγιας, αδελφολόγος. Δημόσια τοποθετείται κάποιος όταν τον παίρνει; Εφόσον τον ρωτάτε, σας απαντά» είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.

πηγή