“Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”: Με σημαντική συμμετοχή το Φεστιβάλ

18/09/2023 | 15:52

Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στο Φάρο της Πάτρας στήθηκε για πρώτη φορά ένα μεγάλο αερόστατο όπου οι μικροί μας φίλοι, μαχητές – νικητές του παιδικού καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών, με πρώτη την μικρή μας πρέσβειρα Άννα – Αποστολία, μπήκαν στο αερόστατο για να μεταδώσουν το μεγάλο μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”.   Το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή ήταν εκεί για να ενημερώσει και να κάνει νέες εγγραφές, ενώ έγινε και απονομή επαίνου σε ιατρούς και συντελεστές – συνεργάτες!

20230918_kedmop_1.jpg

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ σε δηλώσεις τους ανέφερε  ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης νέων εθελοντών στηρίζοντας δράσεις όπως αυτή που στόχο έχει την  εγγραφή νέων μελών . “Αν σκεφτεί ο καθένας μας πως με κάτι πολύ απλό για εμάς μπορούμε να σώσουμε μια ζωή, τότε όλοι ήδη θα έπρεπε να έχουμε γίνει δότες μυελού των Οστών !» τόνισε.

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού